ПЛЯЦОК “НАМИСТО”

Автор: Любов Шупа

ФОРМА 25х22

4 яйця;
200 г. цукру; міксером збиваємо.
2 ст.л. какао;
1 склянка муки, легенько перемішуємо і випікаємо.(1 корж);

На другий корж так само робимо.

ТРУБОЧКИ З ВИШНЯМИ:

250г. маргарини;перетираємо з
3 ст. муки;додаючи
1ст. сметани;
пів ч. л. порошку до печива;

чуть солі; замішуємо і ставимо в холодильник на 1 год.Витягуємо з  холодильника і розкачуємо, формуючи 8-9 трубочок верединку наложуємо
вишні (вишні у власному соці 0,5л).Випікаємо.

СМЕТАНКОВЕ СУФЛЕ:

400 гр. сметани ( магазинна 22 %);
100-150 гр. пудри ( на смак);
2 пак. ванільного цукру;
25 гр. желатину ( замочити в холодній воді і
розтопити на вод. бані);

Все перемішати і покласти на 20 хв. в морозильник, далі збити міксером.

СКЛАДАЄМО:
На низ коричневий корж; суфле; трубочки з вишнями; суфле; зверху теж  коричневий корж. І поставити в холодильник на 3-4год. Вдалої випічки.

Смачного!