Пляцок “Королівська вишня “

Інгредієнти :

Коржі:
6 яєць
1ст.цукру
150 г маргарину
4-5 ст.л.сметани
1ч. л.соди
1 ст.муки
3-4 ст.л какао

Маковий корж :
1,5 ст.маку сухого
1ст. цукру
3 яйця
1ст.л.муки
1 ч.л.порошку до печ.

Горіховий корж :
4 яйця
1 ст.цукру
1 ст.муки
1 ч.л.порошку до печ.
250 г горіхів

Білки :
6 білків взбити з1 ст.цукру.

1 банка вишень
400 г масла

Приготування :

Темні коржі:
Жовтки розтерти з цукром,додати маргарин розтоплений, сметану з содою,борошно, какао.Розділити на дві частини,випікати при 180 ℃ десь 10-15 хв.
Мак перемолоти,додати цукор, жовтки, борошно,порошок до печива, вкінці взбиті білки. Викладаємо на форму з  пергаментом мак,на мак половину білків,тоді викладаємо вишні, другу частину білків, по білках горіховий бісквіт,ставимо це все пекти на 25-30 хв.при 180 ℃
Крем:
Сік з вишень розділити на дві частини,до однієї додаємо цукру і ставимо на вогонь, до другої -дві ст.л.крохмалю, все разом з’єднуємо, заварюємо до загустіння. Коли охолоне взбити з маслом+коньяк.

Перекладати :
Корж темний +вишневий крем +маково-горіховий корж +вишневий крем +корж темний.

загрузка...