Пляцок “Бджілка”

ТІСТО:

3 жовтки(білки взбити окремо)+ 1 ст. цукру+ 5 ст. л. топленої холодної маргар..+5 ст.л. сметани+ 1 ч.л.амонію і 1 ч.л. порошку до печива+2 ст муки+ 3 ст. л.какао+білки.Додати 0,5 ст.різаних горіхів.виходить два коржі,тісто накладати ложкою,пекти на перг.папері.

МАКОВИЙ КОРЖ: 1,5 ст.маку запарити,перемолоти,додати 1 ст. цукру,3 яйця, 1 ч.л.порошку до печива, 150 г топленої маргар.і 3 ст. л. муки.

Перекладати: чорний корж+крем(заварний) тушені дольками яблука+маковий корж+крем,яблука+чорний корж. Зверху залити шоколадом.

Смачного!

загрузка...