4 яйця, 200 г сиру, 120 г цукру для самого ніжного в світі торта! Надзвичайно простий і смачний десерт!

Дуже простий, смачний, ніжний бісквітний торт, приготований за даним рецептом, стане справжнім витвором кулінарного мистецтва, порадує ваших рідних, зачарує гостей.

Інгредієнти для бісквіта:

120 г борошна
4 яйця
120 г цукру
1/4 ч. л. ваніліну
1 ч.л. розпушувача
дрібка солі
какао-порошок (для посипання)

Інгредієнти для крему:

200 г сиру 9-15% -ї жирності
100-120 г цукру
250 мл вершків 33% -ї жирності
1/4 ч. л. ваніліну

Спосіб приготування:

1. У глибокій ємності збийте 4 яйця за допомогою міксера або віночка, поступово додаючи 120 г цукру.

2. В окрему глибоку ємність просійте ретельно через сито 120 г борошна, змішайте її з 1 ч.л. розпушувача, дрібкою солі, 1/4 ч.л. ваніліну, перемішайте.

3. Невеликими порціями введіть борошняну суміш в яєчну, акуратно, щоб не втратити пишність отриманої маси, перемішайте інгредієнти до однорідної консистенції.

4. Прямокутну форму для випічки, розміром 20 см на 30 см застеліть пергаментним папером, змастіть невеликою кількістю масла, вилийте приготоване тісто, рівномірно розподіліть по всій поверхні.

5. Розігрійте духовку до 200 градусів. Надішліть форму для запікання в духовку на 10 хвилин.

6. Тепер необхідно приготувати спеціальний крем. Для цього в глибокій ємності змішайте 200 г сиру 9 – 15% жирності, 100 – 120 г цукру, 1/4 ч.л. ваніліну, за допомогою блендера розмішайте суміш до однорідного стану, слідкуйте за тим, щоб не залишилося грудочок.
250 мл вершків 33% жирності охолодіть, збийте з допомогою міксера до загустіння, додайте до сирної маси.

7. Готовий корж вийміть з духовки, залиште до повного охолодження. Потім розріжте його на 2 частини, подровняйте краю. На нижній корж викладіть на гарне блюдо, нанесіть на нього 2/3 частини приготованого крему, рівномірно розподіліть по всій поверхні. Зверху викладіть другий корж, що залишився кількістю крему змастіть поверхню і боки торта. За допомогою невеликого сита посипте поверхню торта какао-порошком, відправте торт в холодильник не менше ніж на 2 години, щоб добре просочився.

Готовий торт можна подавати на стіл, приємного вам апетиту!