Пляцок “Макова вишенька”

Шоколадно – кокосове тісто
1 п. маргарини, 4 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. лож. сметани, 2 ст. лож. порошку до печива, 3 ст. лож. какао, 2 скл. муки.
Маргарин розтопити. Жовтки збити з цукром, додати охолоджений маргарин, сметану, порошок до печива, какао і муку. Викласти тісто на дві бляшки, зверху на тісто викласти 4 білки збиті з 1 скл. цукру на піну і вимішані із 200 гр. кокосової стружки. Спекти два коржі.

Маково – вишневе тісто
2 скл. маку, 150 гр. масла, 1 скл. цукру, 1,5 скл. вишень, 3 яйця, 1 ст. лож. манки, 2 ст. лож. крохмалю, 1 ст. лож. сухарів, 1 ч. лож.поршку до печива.
Мак запарити і втерти, яйця збити з цукром, додати все решту , вимішати і спекти корж (бляшку застелити пергаментом).

Для крему 350 гр. масла збити з 1 банкою вареного згущеного молока, додати 50 гр коньяку, 1 ст. лож.кави розведеної в 1 ст. лож. гарячої води.
Зверху залити шоколадом.

Смачного!                                                                                        Фото: п. Марія                  Джерело