Незрівняне блюдо! – Ароматні капустяники з фаршем!

Ця страва, колись навчила мене готувати моя свекруха. З тих пір готую для моєї сім’ї. Нам дуже подобається!

складові

✓ Капуста

✓ Фарш (свинина і яловичина в рівних пропорціях)

✓ Цибуля

✓ Томатна паста

✓ Сіль, перець

Рецепт приготування

М’ясо і цибулю прокрутити на м’ясорубці і змішати з капустою.

Капусту краще натерти на тертці.

Масу посолити і поперчити.

Формуємо котлетки і обвалюють у борошні.

Обсмажуємо на олії з двох сторін.

Томатну пасту розводимо водою.

Обсмажені котлети укладаємо в форму.

Заливаємо розведеною томатною пастою.

Додаємо лаврушку і перець горошком.

Готуємо в духовці близько години.

Подаємо з гарніром.

Смачного!

загрузка...