Пляцок “Зимова вишня”

300 г маргарину, 3 чубатих стакани муки (сіктиножем і замісити),
4 жовтки, півстакана сметани (розбити жовтки в сметані).
Це все замісити і розділити на 6 частин, винестина холод на 6-8 годин.
4 білки і 1 стакан цукру – збити безе, 1 ст.крохмалю вимішати з білками.

Розкачати тісто на пляцок, викласти крохмаль збілками, на білки ставити вишні і зверху накрити другою паляницею, проколотивиделкою, щоб не здувалось.

Має бути 3 пляцки.

Маса: 1 банка вареної згущонки, 400 г масла збити.Зверху на масу поставити макову масу ( 1,5 ст. маку попарити в молоці, додати 1стакан цукру, 100 г масла)
Пекти 15 хв. при температурі 220 градусів.
Форма 20х30

Смачного!                                                                                            джерело