Закуска з печінки з незвичайною начинкою! Обов’язково варто спробувати!

Готується дуже просто, поїдається зі швидкістю звуку! З даної кількості продуктів виходить досить велика порція – 120 маленьких печінкових рогаликів, якщо для Вас порція велика, можете зменшити порцію вдвічі.


для млинців
Печінка – 500 гр.
Молоко – 300 мл.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 50 гр.
Рослинна олія – ​​2 ст.л.
Сіль за смаком
Чорний перець – за смаком

Для начинки

Сир – 500 гр.
Сметана (майонез) – 3 ст.л.
Морква – 200 гр.
Цибуля – 200 гр.

Сухий часник – 1 ч.л.

Сіль за смаком
Чорний перець – за смаком
Вершкове масло – 20 гр.
Рослинна олія – ​​для смаження

Спосіб приготування

1) Почнемо приготування з начинки. Три середні цибулини наріжемо кубиком. 1 велику моркву натерти на крупній тертці. Цибулю злегка підсмажити на рослинній олії, потім додамо моркву, я додала ще 20 гр. вершкового масла, але це не обов’язково. Тушкуємо овочі до м’якості на маленькому вогні. Ми залишаємо повністю охолонути.

2) 500 гр. сиру з’єднуємо з 3 ст.л. сметани або майонезу. Додамо обсмажені овочі, 1 ч.л. сухого часнику або кілька зубчиків свіжого, солимо і перчимо до смаку. Перебиваємо все блендером в однорідну масу. Начинка виходить дуже смачною! Її можна намазати на хліб, загорнути в млинчики або нафарширувати яйця.

3) Приготуємо печінкові млинці. У миску розбиваємо 2 яйця, додати сіль і чорний перець за смаком, вливаємо 300 мл. молока, додамо 50 гр. муки і позабиваємо все блендером, щоб не було грудочок.

4) 500 гр. печінки подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки. Додамо до яєчно-молочної суміші. Сюди ж додамо 2 ст.л. олії і добре перемішати. Має вийти досить рідке тісто.

5) Ополоником наливаємо тісто на сковороду і розподіляємо нахилами сковороди з боку в бік. Якщо тісто погано розтікається можна допомогти розмазати тісто пензликом. Обсмажуємо млинець з двох сторін. Кількість млинців залежить від діаметра Вашої сковороди. У мене вийшло 15 млинчиків діаметром 24 см.

6) Млинець змащуємо сирною начинкою. Розрізаємо на 8 частин. Кожну частину звертаємо від краю до центру. Виходить печінковий рогалик. Таким чином, робимо з усіма млинцями і начинкою. Готуйте з задоволенням і нехай у Вас все вийде!

Смачного!                                                                                         джерело