ДУЖЕ СМАЧНИЙ ПЛЯЦОК “ТРИ БАЖАННЯ”

ІНГРЕДІЄНТИ:

ДЛЯ МАКОВОГО ШАРУ:

200г маку,
2 яйця,
4 ст.л. цукру,
25 г родзинок(ізюму),
5-6 горіхів,
1 ст.ложка апельсинових цукатів.

ДЛЯ СИРНОГО ШАРУ:

500 г сиру,
2 ст.ложки сметани,
1 пачка ванільного пудингу,
3 ст.л. апельсинових цукатів,
100г родзинок(ізюму) – бажано світлого і темного,
3 яйця,
5 ст. ложок цукру.

ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО ШАРУ:

4 яйця,
8 ст. ложок борошна,
4 ст. ложки темного какао,
2\3 ч. ложки соди,
щіпка солі,
6 ст.ложок цукру

ДЛЯ КРЕМУ:

200 г сметани,
1 ч. л. рочинної кави,
1 яйце,
1 ч. ложка борошна,
4 ст. ложки цукру,
200 г масла.

ПРИГОТУВАННЯ:

-Сир розтерти зі сметаною і цукром. Додати яйця, цукати, пудинг і родзинки. Всі розтерти до однорідної маси.

– Мак запарити і тричі змолоти на м “м’ясорубці з горіхами. Додати родзинки, цукати, цукор і яйця. Все вимішати.

-Форму 15х30 см вистелити пергаментним папером. Викласти макову масу. Зверху – сирну. Залити все зверху шоколадною масою.

-Для шоколадної маси яйця збити з цукром в пишну масу, з допомогою міксера протягом 5-6 хвилин. Легко змішати з борошном, какао і розпушувачем.

-Випікати 35-40 хвилин при 190 * С.

-Корж, що остигнув перевернути на пергаментний папір, посипану цукром і зняти з верхнього коржа пергамент.

-Для крему сметану розмішати з яйцем, кава і цукром. Заварити до густої маси. Остудити. Збити з маслом на пухку масу.

-Корж розрізати на 2 частини. На одну частину (маком вгору) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз.

Смачного!