Один з найсмачнішіх салатів на Святковий стіл

Не знаєте, что пріготуваті на Святковий стіл? Зробіть ось такий салатик.

необхідні продукти

пів пучка салатного листя
1 болгарський перець
200 грам помідорів «Чері»
1 синя цибуля
150 грам сиру «Фета»
кріп
300 грам курячого Філе
сіль, перець за смаком
оливкова олія
4 скибочки батона
1 чайна ложка соєвого соусу
1 столова ложка оливкової олії
1 столова ложка прованських трав
2 зубчики часника
майонез

Приготування

Куряче Філе нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо до смаку. Потім обсмажуємо на оливковій олії до рум’яної скоринки і вікладаємо на тарілку.

Батон нарізаємо невеликими кубиками. У миску видавлюємо часник, додаємо соєвий соус, прованські трави і оливкову олію, перемішуємо. І заправляємо соусом підготовленій хліб. Перемішуємо і викладаємо на суху сковороду. Обсмажуємо до рум’яного стану.

Рвемо шматочками салатні листя в миску.

Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо шматочками, а потім додаємо до салатного листя. Цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями і додаємо до решти продуктів в миску.

Помідори «Чері» нарізаємо довільнимм шматочками і перекладаємо в салатник.

Куряче Філе нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо до решти продуктів.

Салат солимо і перчимо до смаку, а потім заправляємо майонезом і перемішуємо. Перекладаємо його на блюдо.

На готовий салат викладаємо нарізаний шматочками сир «Фета» і сухарики, а також присипаємо подрібненим кропом. І відразу ж подаємо до столу.

Смачного!