Банановий пиріг “Солодка крихітка”

Відмінний варіант сніданку під чашечку кави. Загалом раджу …

Нам знадобиться:

3 стиглих банана
320 гр борошна
3 чл розпушувача
1 чл солі
60 гр вершкового масла
270 гр цукру
2 яйця
250 мл молока

Для штрейзеля:
250 гр борошна
200 гр вершкового масла
200 гр цукру

1. Банани розім’яти виделкою

2. Борошно, сіль і розпушувач змішати

3. Масло розтопити

4. Змішати масло з бананами, додати яйця і цукор, лити молоко і підмішати борошняну суміш – все перемішати як слід

5. Приготувати штрейзель з усіх зазначених в рецепті інгредієнтів – вийде ось така крихта

6. Форму на 22 -24 см змастити маслом, вилити в неї половину тіста, а зверху розподілити половину штрейзеля

7. Потім другу частину тіста, а зверху  крихту

8. Випікаємо приблизно 1 годину при 180 градусах

Смачного!