Котлети з квасолі. Завжди готую їх у піст.

Складові:

200 г квасолі,
2 картоплини,
1 цибулина,
100 г печериць,
2 зубки часнику,
50 г панірувальних сухарів,
кілька гілочок зелені,
2 ст. ложки рослинної олії,
щіпка хмелі-сунелі,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.

приготування:

Квасолю замочити в холодній воді на 5-8 годин (або на ніч).

Відварити квасолю до готовності, посолити в кінці варіння. Потім злити воду і остудити квасолю.

Картоплю відварити в мундирі, остудити і почистити.

Печериці нарізати і злегка обсмажити в олії.

Пропустити через м’ясорубку квасолю, картоплю, печериці, цибулю, часник і зелень. Посолити, поперчити, додати спеції і перемішати.

Сформувати з фаршу котлетки, обваляти їх в панірувальних сухарях.

Обсмажити на попередньо розігрітій сковороді в олії з обох боків до золотистої скоринки.

Подавати котлети з квасолі з рисом, овочами і овочевим соусом.

Смачного!