Пляцок «Акація»


тісто:

400г борошна (тісто має бути м’яким);
3 яйця;
200г цукру;
100г маргарину (розтопленого);
2 столових ложки сметани;
2 чайних ложки порошку амонію (розвести в сметані);
1 чайна ложка соди.

Замісити тісто і розділити на 5 частин. У три частини додати 3 столовий ложки (з гіркою) какао а в дві -1 стакан мелених дрібно горіхів (я молола в комбайні). Спекти коржі при 180-200гр приблизно 15-20 хв. (До золотистого кольору).

крем:
Заварний: 1 яйце, 150г цукру, 2 столові ложки борошна, 125ммл молока-заварити. + 1,5 склянки маку – запареного і меленого з 200г цукрової пудри + 400г масла

форма 20х30