Ароматні гриби в клярі

Оригінальний рецепт приготування смачної закуски: ароматні печериці в пивному клярі.

складові
20-25 шт. – гриби (невеликі шампіньйони)
1 стакан борошно
за смаком пиво
за смаком перець (мелений)
за смаком сіль

Рецепт приготування

Невеликі грибочки промиваємо, висушуємо серветками і зрізаємо трохи довгі ніжки.

У миску висипаємо борошно. Постійно помішуючи, вливаємо стільки пива, щоб замісити НЕ рідке тісто. Кляр солимо і перчимо.

Підготовлені грибочки порціями викладаємо в густий кляр і відразу відправляємо в каструлю з гарячою олією або у фритюр.

Смажимо гриби в клярі 2-3 хвилини, поки не покриються коричневою скоринкою. Викладаємо на паперові рушники.

Подаємо ароматні грибочки в клярі з соусом.

Смачного!!!