Сирник ”Гавайський” з кокосовою стружкою і сметанково-пудинговою шапкою.

Форма 26 см

Тісто:
3 жовтки
125 гр цукру
0,5 п маргарину
300 гр муки
4 ст л сметани
1 ст. л порошку до печива
Жовтки збити з цукром, муку і порошок розтерти в крихту з маргарином. Додати сметану, замісити тісто, покласти в холодильник на 20 хв. 1/3 тіста покласти в морозильник.
Форму вистелити пергаментним папером. Дно і борти викласти тістом.
Сирна маса:
600 гр домашнього сиру змолоти
3 жовтки
100 гр розтопленого масла
3/4 ст цукру
1 пак. ванільного цукру
2-3 ст л манної крупи
1 ст л порошку до печива
1 ванільний пудинг ( в порошку)
100 гр кокосової стружки
3 збиті білки
Поверх сирної маси викладаємо сметанкову масу:
2 білки бвиваємо на круту піну, поступово додаючи 0,5 ст цукру, далі висипаємо 1 сметанковий пудинг, збиваємо 1-2 хв. Маса має бути гладкою, глянцевою.Обережно вимішуємо її з 400 гр сметани (22%).
Викладаємо сметанкову масу , затираємо верх тістом з морозильника.
В духовку на 1 год при температурі 170-160 гр.
Смачного!