Пляцок “Солодке одкровення” від майстрині.

Інгредієнти для пісочного тіста:
300 г пшеничного борошна
250 г маргарину
100г цукрової пудри
6 яєчних жовтків
1 чайна ложка порошку для випічки

Замісіть тісто. Покладіть в холодильник на годину. Розділіть на 2 рівні частини

½ пісочного тіста
5 яблук
2 столові ложки панірувальних сухарів
щіпка кориці

Пісочне тісто положіть на лист, поколоти виделкою. Посипати хлібними крихтами. Очистити яблука і нарізати тонкими ломтиками. Виложіть їх на тісто

маса горіхова

6 яєць
1 склянка цукру
100 г пшеничного борошна
150 г подрібнених волоських горіхів
1 чайна ложка порошку для випічки

Збити бісквіт, додати горіхи

пісочне тісто крихти + нарізані яблука посипати дрібкою кориці, залити горіховою масою. Випікати 40 хв. на 175 градусів. Охолодити.

Корж з кокосом і вишнями:
½ пісочного тіста
4 яєчних білка
1 склянка цукрової пудри
100г тертого кокоса
1 чайна ложка порошку для випічки
1 банка вишневого джему
100 г шоколаду

Білки збити до високих піків з цукровою пудрою. Обережно ввести кокосову стружку.

пісочний корж + джем + кубиками шоколад, кокосове безе. Випікати 40 хв. на 175 градусів. Охолодити.

Кавовий крем:
2 склянки молока
4 столові ложки цукру
2 пачки пудингу
250 г вершкового масла
4 столові ложки мелених горіхів
2 столові ложки розчинної кави (можна розчинити в алкоголі)

Зварити заварний крем. Охолодіть.  Збити масло, додаючи заварний крем, поступово додаючи горіхи і каву.

Складаємо

Яблучно-горіховий корж + крем кавовий

Корж кокосово-вишневий

полити глазур’ю
Смачного!