Весняний салат з корейською морквою: свято кожен день

необхідні інгредієнти

250 грам морквини по-корейськи;
300 грам курячого філе;
2 свіжі огірки;
3 столові ложки майонезу;
3 сира для бутербродів;
1 невеликий пучок петрушки або кропу.

Як приготувати весняний салат з корейською морквою

Морквину по-корейськи нарізаємо на більш дрібні шматочки.

Свіжий огірок нарізаємо кружечками, а вже кружечки ріжемо брусочками.

Куряче філе попередньо потрібно відварити або запекти: можна зробити м’ясо за 6 хвилин .

Запечене або відварне філе нарізаємо невеликими кубиками.

Салат складаємо шарами. На дно тарілки викладаємо порізану морквину по-корейськи.

Майонез перекладаємо в кондитерський шприц (або в звичайний пакет, відрізавши куточок) і робимо їм сіточку на морквині.

Другий шар – це куряча грудка. На грудях також робимо сіточку з майонезу.

Третій шар – порізаний свіжий огірок. На огірку робимо сіточку з майонезу.

Наступний шар – знову порізана морквина по-корейськи. Морквину розподіляємо по верху і викладаємо по боках салату.

Прикрашаємо наш салат. Свіжий огірок ріжемо півкільцями і викладаємо по краю салату.

З бутербродного сиру звертаємо квітки і розкладаємо зверху.

Смачного!