Кобб-Салат! Ще один різновид цього святкового щастя.

Складові:

Яйця курячі – 2 шт.
Помідори черрі – 3 шт. (У мене великі)
Салат айсберг – 30 г
Кукурудза консервована – 50 г
Куряче окіст без кістки – 80 г
Сир з блакитний із цвіллю – 50 г (або будь-який інший)
Огірок – 50 г

заправка:

Олія – ​​40 мл
Сіль і перець – за смаком
Цукор – 0,5 ч. л.
Лимон – 1 часточка 20 г (вичавити)
Гірчиця зерниста – 1 ч. л.

приготування:

1. Нарізати все як на фото. Укласти так, що б за кольором не зливалися.

2. Курку я обсмажила на великому вогні, зі скоринкою, але соковитою всередині.

3. Можна додати бекон, або шинку. Для заправки змішуємо всі інгредієнти і поливаємо салат.

Смачного!