Пляцок “Груди мулатки”

I ШАР:

6 білків

1 склянка цукру

1 стакан маку

1 стакан кокосової стружки

1 ч.л. розпушувача

 

приготування:

Збити білки (можна з дрібкою солі – будуть краще збиватися)

Додаючи цукор збити в тугу піну.

Додати решту ігредіенти і делікатно перемішати.

Випекти корж. (Стане кремовим і відійде від стінок форми)

 

II ШАР:

6 жовтків

1 ванільний пудинг на 3/4 л молока

1 ст.л. з верхом картофелького крохмалю

3 ст. молока

1/2 склянки цукру

1 пачка масла

 

приготування:

Закип’ятити 2 склянки молока з цукром.

Змішати 1 склянку молока, пудинг і жовтки.

Суміш додати в гаряче молоко, зварити.

Охолодити.

Остиглу масу додати до масла і збити.

 

III ШАР:

Пісочне печиво у вигляді півсфер

50 гр. коняка

 

приготування:

Збризнути алкоголем печиво.

 

IV ШАР:

Кілька шматків шоколаду

1/2 паски масла

3 столові ложки води

3 плоскі ложки какао

Ізюм

 

приготування:

У каструльці розпустити в воді масло, цукор, какао і шоколад – не варити!

Полити цією глазур’ю (теплою) печиво і прикрасити ізюмом.

Смачного!                                                      джерело