Вечеря по-швидкому з доступних продуктів, якщо у вас мало часу і не особливо різноманітний набір продуктів.

необхідні продукти

макарони – 300 гр
куряче філе – 2 шт
кабачки – 500 гр
сметана – 3 ст.л
сіль, перець за смаком
зелень

починаємо приготування

Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо на розпечену сковороду. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин.

Макарони відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Кабачки промиваємо, видаляємо хвостики і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо їх до курячого філе, перемішуємо. Накриваємо все кришкою і тушкуємо на повільному вогні 5-7 хвилин.

Подрібнюємо підготовлену зелень, кладемо в сковороду. Туди ж кладемо сметану і все перемішуємо. масу доводимо до кипіння, додаємо готові макарони, перемішуємо і знімаємо з вогню.

І все, страва готова, можна подавати до столу.

Смачного!