Курячі котлети з брокколі і солодким перцем

складові

Грудка куряча – 200 гр.
Стегна курячі – 2 шт.
Брокколі – 50 гр.
Перець солодкий – 0,5 шт.
Петрушка – 3 гілочки
сіль
Перець чорний
Олія

Спосіб приготування

Крок 1 З курячих стегон знімаємо шкірку, прибираємо кістки і подрібнюємо блендером разом з курячими грудками в фарш. Солимо і перчимо.

Крок 2 Брокколі, солодкий перець ріжемо маленькими кубиками. Зелень подрібнюємо.

Крок 3 Всі овочі і зелень додаємо в фарш. Добре перемішуємо.

Крок 4 Мокрою ложкою беремо фарш, викладаємо на розігріту сковороду з олією, формуючи котлетки.

Крок 5 Смажимо на помірному вогні до золотистої скоринки з усіх боків.

Смачного!