Рулет з кабачків з сиром і часником

складові

кабачок 2 шт.
яйця 3 шт.
цибуля 1 шт.
борошно 1 склянка
сіль перець
сир 200 гр
часник 2 зубчики
зелень 1 пучок
майонез

Спосіб приготування

Крок 1 Кабачок чистимо, тремо на крупній тертці, додаємо дрібно порізану цибулю, яйця, просіяне борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.

Крок 2 Отриману масу викладаємо тонким шаром в прямокутну форму на фольгу і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.

Крок 3 Готуємо начинку: сир трем на тертці, додаємо дрібно порізану зелень, пропущений через прес часник, майонез. Добре перемішуємо.

Крок 4 Дістаємо з духовки запечений корж з кабачків, охолоджуємо, акуратно викладаємо начинку, потім звертаємо рулетом використовуючи для підняття і згортання коржа фольгу.

Крок 5 Рулет з кабачка ріжемо скибочками і подаємо до столу.

Смачного!