Італійський полуничний самий ароматний смачний пиріг.

Складові:

  • 1.5 склянки борошна (склянка = 250 мл.)
  • 1.5 ч. ложки розпушувача
  • трохи кориці
  • 90 гр. рослинної олії
  • 2 яйця (тільки білки)
  • 3 \ 4 склянки цукру
  • 2 ст. ложки теплого молока
  • 1 \ 4 ч. ложки солі
  • полуниця

Приготування:

Духовку нагріти на 180 градусів, приготувати форму діаметром 22-24 см. І вистелити пекарським папером. Змішати в мисці просіяне борошно, корицю, сіль і розпушувач.

Окремо збити масло з цукром до білого, додати білки і молоко, розмішати, всипати борошно, обережно змішати тісто лопаткою, вилити в форму, розрівняти.

Полуницю розрізати навпіл, укласти на тісто по колу, злегка придавлюючи.

Випікати пиріг 30-35 хвилин. Готову випічку остудити, посипати цукровою пудрою.

Смачного!