Салат зі смаженими кабачками «Догодити свекрусі». Дуже смачно!

Поєднання кабачків з помідорами, ароматною зеленню і часником більш ніж вдале, сподобається всім. Знахідка!

Курячі яйця можна замінити перепелиними: відмінний варіант для святкової подачі! 5-6 перепелиних яєць для цієї страви буде досить. Варити їх необхідно 4-5 хвилин. Для заправки салату підійде сметана жирністю 10-15% або густий грецький йогурт без добавок.

Складові

  • Кабачок 500 г
  • Помідор 3 шт.
  • Яйце 3-4 шт.
  • Чеснок 1 зуб.
  • Петрушка 0,5 пуч.
  • Петрушка 0,5 пуч.
  • Сметана 150 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Соняшникова олія 2 ст. л.

приготування

Кабачки вимийте, наріжте кільцями товщиною до 5 мм. Складіть в глибоку миску, злегка присолите, перемішайте і залиште на 10 хвилин.

Яйця зваріть на твердо.

Виложіте кабачки в сковороду з розігрітою олією. Обсмажте з обох сторін. Готові кабачки викладіть на блюдо, застелене паперовим рушником, щоб прибрати надлишки олії.

Коли  кабачки охолонуть, широкі по діаметру кільця розріжте навпіл, викладіть в салатник.

Добавте до кабачків помідори і остиглі варені яйця, нарізані часточками. Подрібнені цибулю, петрушку і часник також відправте в салатник.

Полейте салат сметаною, посоліть, поперчіть за смаком, перемішайте і відразу ж подавайте.

Смачного!