Бутербродна намазка з кабачків – ця смакота підкорить усіх!

 Сьогодні у нас бутербродна намазки з кабачків: ароматна, ніжна і соковита літня закуска. Знадобиться мінімум продуктів, сил і часу – а смакота, що вийшла в результаті, вражає уяву. Мене це блюдо постійно виручає, коли потрібно швидко перекусити або взяти з собою на природу.

необхідні інгредієнти

два невеликих кабачка (близько 500 грам);
дві столові ложки сметани;
два зубчики часнику;
150 грам бринзи;
один пучок кропу (беріть за смаком);
20 грам волоських горіхів;
олія – для смаження;
сіль за смаком;
грінки.

Бутербродная намазки з кабачків: як приготувати смакоту

Два невеликих молодих кабачка ретельно промиваємо та нарізаємо маленькими кубиками. Я їх від шкірки не очищала, а ви вирішуйте самі.

Ставимо сковороду на плиту і наливаємо в неї невелику кількість рослинної олії.

Після того, як олія стане гарячою, висипаємо кабачки і обсмажуємо їх на середньому вогні, постійно помішуючи, до повної готовності.

Знімаємо овочі з вогню, перекладаємо в миску і даємо повністю охолонути.

Потім в кабачки відправляємо зубчики часнику, пропущені через прес, невеликий пучок зелені (у мене подрібнений кріп), сметану.

Бринзу натираємо на крупній тертці і кладемо в миску до решти інгредієнтів. Очищені волоські горіхи подрібнюємо, з’єднуємо з іншими інгредієнтами. Все добре перемішуємо, а потім перебиваємо до однорідного стану занурювальним блендером.

Залишається тільки намазати її на грінки або шматочки хліба – і можна подавати на стіл.

Смачного!