Ніколи не купую в магазині намазку на бутерброди! Всі знайомі завжди йдуть за нею до мене!

Складові:

Вершкове масло – 200 г

Кріп – 80 г

Петрушка – 80 г

Болгарський перець – 150 г

Діжонська гірчиця – 2 ч. л.

Сіль за смаком

Болгарський перець за смаком

Зелена цибуля за смаком

Часник за смаком

Приготування:

Поставте масло в тепле місце розм’якшуватися. Тим часом почистіть болгарський перець від насіння і наріжте на дрібні кубики. Для краси рекомендуємо взяти перець різних кольорів.

Петрушку, кріп і цибулю наріжте дуже дрібно і змішайте з розм’якшеним вершковим маслом. Додайте до нього чорний перець, сіль, болгарський перець, гірчицю і трохи часнику, попередньо пропустивши його через прес.

Перемішайте всі інгредієнти і перекладіть масло в зручну ємність. Зберігайте в холодильнику тиждень, щоб воно просочилося усіма смаками.

Зберігають пряне масло або в банках, що закручуються, або у вигляді ковбаски. Для цього його потрібно викласти в харчову плівку, надати йому форми і поставити в морозилку.

Також масло роблять з червоною рибою, усіма видами пряної зелені, ікрою, грибами і спеціями.

Якщо дати йому трохи постояти в холодильнику перед вживанням, воно вбере смак і аромат інгредієнтів і стане ще смачнішим.

Смачного!